Weer in de wolken

on

En op donderdag 30 november zitten we na een ochtend werken weer in het vliegtuig. Dit keer hebben we gekozen voor de KLM die ook op Malpensa vliegt, maar dan op terminal 1. Dit moet in ieder geval tijd schelen en ook aan boord is het vast beter dan bij Easy Jet.

En inderdaad, bij KLM lijkt het allemaal wat relaxter te gaan. Iedereen krijgt gewoon een eenvoudige, maar zeer smakelijke wrap met water en verder kan men nog zoveel drinken krijgen als men wil. Dus geen gedoe met pinnen/creditcards/çash. En snel dat het gaat. ook de bemanning lijkt meer ontspannen. Is die paar tientjes wel waard oordelen we.

Wel komen we op een voor ons onbekende terminal aan, echter niet met de trap naar beneden, maar gewoon met een “slurf” uit het vliegtuig. Het is dus even zoeken naar de autoverhuur, maar toen we die eenmaal hadden gevonden waren we zo met de auto op weg. “Goldcar” blijft een aanrader. We hadden een Dacia Duster en die heeft ons alle dagen overal naar toe gebracht.

We waren in ca. 1 uur en 45 minuten op ons logeeradres. We hebben weer voor villa Scati gekozen, dit ligt goed centraal en we waren de vorige keer blij verrast door de service. We wisten de toegangscode van het hek nog, dus we konden gewoon naar het kantoor rijden en inchecken. Men herkende ons direct en vertelde dat ze ons maar dezelfde kamer als de vorige keer hadden gegeven. Of we ook nog het restaurant voor de avond wilden reserveren? Nou, dat leek ons een goed idee!

Na even relaxen zijn we naar het restaurant gegaan en hebben weer het Piemonte menu met wijnarrangement genomen, echter nu ook aangevuld met witte truffel.

 

Het eten was heerlijk en de bijbehorende wijn was ook geweldig. De truffel was lekker, maar naar later bleek wel heel erg kostbaar (2,50 euro per gram!)

Na het 4e glas wijn liet Martijn verder de wijn staan, maar ik moet zeggen mij smaakte het nog goed; zou ik dan toch de lever van mijn moeder hebben?

Na een heerlijke café Americano zijn we bijtijds naar bed gegaan.

Morgen hebben we een gesprek met een bankdirecteur aangaande de mogelijkheden van een hypotheek!