Wat voor soort huis annex B&B?

on

Wat voor soort huis willen we?

Het huis wat we zoeken moet over voldoende grond bezitten waarbij we privacy kunnen bieden aan onze gasten met de mogelijkheid voor een zwembad en een zonneweide.

We moeten voldoende ruimte hebben voor logeerkamers met ensuite badkamers, een ruime eetkamer, buiten eetmogelijkheid, een grote keuken en bovenal een stuk privaat voor ons als eigenaren. Uit de boeken en vanuit blogs op internet blijkt dat privacy van de eigenaren net zo belangrijk is als die voor de gasten.

Verder dient het terrein goed bereikbaar te zijn over goede wegen, vliegvelden in de buurt met autoverhuur. en er dienen wel enige bezienswaardigheden aanwezig te zijn in de buurt.

Maar bovenal dient het voor onszelf een thuis te zijn! En dat betekent dus privacy, bomen en groen, bergen en heuvels en comfort. Maar ook voldoende ruimte voor onze 3 katten (Teigert, Binky en Boef)  en onze toekomstige honden; maar natuurlijk ook voor onze kinderen en familie en vrienden.

Wat voor soort B&B willen we eigenlijk?

Italië kent verschillende rechtsvormen: we beraden ons hier nog op, wel willen we meer dan 4 kamers, ontbijt willen we kunnen serveren, maar ook af en toe een avondmaaltijd kunnen aanbieden aan onze gasten en we willen drank mogen schenken.

Wat wordt je doelgroep: hier hebben we lang over nagedacht. Er zijn al heel veel B&B’s in Italië, en na lang nadenken kwamen we tot de slotsom dat er in Italië slechts twee B&B’s zijn voor uitsluitend mannen. Daarbij lijken deze twee zich te richten op wat explicieter publiek waarbij wij ons uitsluitend willen beperken tot mannen die zich vrij willen voelen op hun vakantie-adres en niet gestoord willen worden door blikken van andere gasten en\of kinderen.

Daarnaast willen we kijken of het mogelijk is om een commerciële wijngaard en olijfgaard aan te gaan leggen.

John