Terug naar de Piemont

on

Op donderdag 31 mei zijn we in de ochtend naar Milaan Malpensa gevlogen. Tinus en Anita Ruben waren met ons mee. Hun dochter Laura heeft ons om 06.15 uur naar Schiphol gebracht alwaar wij binnen nog geen 10 minuten door de beveiliging heen waren. Daarna maar een klein ontbijtje gedaan en gewacht op de Boarding.

De vlucht ging voorspoedig en we hadden op Malpensa al snel onze huurauto gevonden. Na de gebruikelijke check van de auto, en ja we vonden een deukje, zaten we al snel op de autostrada richting Genua (Genova).

Omdat Anita altijd honger heeft, hebben we maar snel een lunchstop gemaakt en ons tegoed gedaan aan de Italiaans broodjes met verse jus d’orange en een flesje water.

Daarna weer snel op weg naar onze Agriturismo Cascina LaCarlotta in Boglione. Nog nooit eerder geweest, maar een wonderschone B&B met goede kamers en zeer gastvrije eigenaars. We werden onthaald met een rode frizante wijn, en die dronk heel erg lekker weg, net limonade! Na onze kamers te hebben geinspecteerd werd het tijd om onze eerste bezichtiging te gaan doen met aansluitend nog een bezoekje aan het huis in Calamandrana welke we al 2 keer eerder hebben bezocht.