Tagliolo Monferato

on

Vanuit onze hotelkamer konden we dit landhuis al zien liggen. Qua omgeving fantastisch, behalve die vreselijke autostrada!

We hadden met de makelaar van dit huis afgesproken op een parkeerterrein midden in het dorp. Ze had ons al eerder huizen laten zien, dus we herkenden haar direct. Na 3 minuten rijden waren we bij het huis. Het lag aan een privé straat waar alleen dit huis en één ander huis lag. Geen doorgaande weg dus!

We stapten uit en het huis was echt betoverend mooi, alleen die autostrada! We maakten kennis met een mevrouw die verantwoordelijk is voor alle vergunningen e.d. voor vastgoed uit deze regio. Met z’n 3’en zijn we het huis doorgegaan. Het was in één woord fantastisch. We zouden er alles kunnen doen wat we zouden willen. En de belangrijke mevrouw gaf ook nog eens aan dat ons niets in de weg gelegd zou gaan worden als we dingen wilden veranderen, zelf wilden doen etc.

De tuin was ook erg mooi, minder privaat dan we zouden willen, maar daar is wel een mouw aan te passen. Maar die autostrada! De mevrouw van de gemeente zou er wel werk van gaan maken, maar dat zou jaren gaan duren.

Toen we in de auto stapten trokken we al de conclusie dat als die autostrada er niet was geweest, we dit huis zouden willen kopen. Maar helaas gaat deze het niet worden.

Op naar de volgende!