Piemont here we come!

on

Donderdagmorgen 26 juli zijn we weer vroeg in de ochtend naar Milaan Malpensa gevlogen. De vlucht ging voorspoedig en we kwamen aan met prachtig weer. Het was pas rond half 11 en het was al 26 graden!

Ik heb tijdens de vlucht en na de landing wat foto’s van het vliegtuig gemaakt en als je goed kijkt zie ons ook nog staan!

We hadden voor het eerst een auto gehuurd buiten de luchthaven en waren benieuwd hoe dat zou gaan. Wat een verrassing, de beloofde shuttle was er in ‘no time’, het ritje naar de verhuur duurde 5 minuten en de hele afhandeling van de verhuur duurde ook max 10 minuten. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. We kregen een splinternieuwe KIA Stonic mee. Het bleek een geweldige auto die ons honderden kilometers heeft vervoerd.

IMG_0295

We waren na ca 2 uur in de buurt van Ovada, waar we eerst maar koffie en een tosti hebben gegeten waarna we naar Villa Ester in Tagliolo Monferato gereden zijn, ons hotel voor 4 nachten.

Tot onze verrassing bleek het eerste huis wat we gingen bezoeken, vanuit onze kamer te zien te zijn. We waren wel een beetje ongerust. Het hotel stond dichtbij de snelweg en als wij het huis konden zien, was er ook niet zoveel privacy. Maar eerste even uitpakken en installeren!