Melazzo

on

Op vrijdagmorgen richting Acqui Terme en toen doorrijden naar Melazzo. We hadden hoge verwachtingen van dit landgoed. En het stelde niet teleur!

Het is inmiddels niet meer bewoond, de eigenaresse is een hele lieve zeer oude dame die wel even aanwezig was. Ze sprak geen woord over de grens, maar helaas was de makelaar niet veel beter. Hij sprak een beetje Engels, maar gelukkig begint Martijn al een flinke woordenschat op te bouwen. We kwamen er dus wel uit.

Het complex bestaat uit een groot woonhuis uit de jaren’60, een vrij nieuwe schuur en een bouwval, wat ooit het woonhuis was. De bouwval is echter zo mooi!

Alle 3 de gebouwen hadden inmiddels al wel een nieuw dak gekregen.

We kunnen hier heel veel mee, er is ruimte genoeg! De makelaar heeft in de familie allerlei mensen die kunnen ondersteunen etc. Wel was hijzelf beetje onhandig, want hij probeerde een trap en zakte 5 treden omlaag en deed zich flink pijn!

Het landgoed zelf ligt geweldig, veel privacy, genoeg parkeerruimte en veel ruimte voor het infinity zwembad met uitzicht op de vallei. Verder 3 wijngaarden en veel bos.

 

Er komen heel veel ideeën bij ons op voor het terrein, dus een goede optie! Ook hier mag Martijn mee aan de slag!