Dag 4. en Dag 5.

on

Bij het ontbijt kwamen Martijn en ik in gesprek met een ander mannenstel dat in de B&B logeerde. Zij boden hun huis met grond aan bij Rome voor een goede prijs. Helaas was dat voor onze doeleinden te klein.

Op zondag hebben we wel wat huizen bekeken, en door het beoogde gebied rond gereden. Ook zouden we in Lerma naar een huis voor Tinus en Anita gaan kijken. Helaas zijn we daar nooit gekomen omdat de weg erg slecht was.

Ook bleek dat vanaf Ovada, via Lerma naar Castelletto d’Orba een vreselijk weg was en je dus via de andere kant moet aanrijden, tenzij je levensmoe bent.

Naast een enorm complex van 1000m2 gebouw, maar midden in een dorp hebben we ook op afstand nog wat huizen gezien, maar niets de moeite waard.

We hebben nog even bij het zwembad gelegen, maar er kwam ‘iets’ aan: IMG_9841Na enkele uren helse regen zijn we in Nizza Monferrato een heerlijke pizza wezen eten!

De volgende ochtend hebben we na een heerlijk ontbijt afscheid genomen van de B&B. Vervolgens nog een bezoek gebracht aan Castelletto d’Orba en daarna naar het vliegveld.

Met een klein beetje vertraging waren we rond 20.45 weer veilig geland op Schiphol.

En nu moeten we weer aan het werk met de diverse tekeningen etc.