Dag 3 en 4: Bezinning en creativiteit

on

Zaterdag, dag 3

Op zaterdag weer uitgebreid ontbijt gedaan en een plan gemaakt: we gaan in ons “stamcafe” alles nog eens doornemen en vervolgens met de architect in gesprek.

Aldus gedaan en zelf al best goede alternatieven verzonnen en een o.i. realistische financiële inschatting gemaakt. Hiermee zijn we naar Alberto toegegaan.

Het was een goed gesprek en hij was het met ons eens dat er alternatieven zijn zoals het huis deels afbreken en anders opbouwen, sommige dingen niet doen. Ook stelde hij voor om gefaseerd te gaan bouwen, maar dat is voor ons geen optie.

Met hem afgesproken dat wij op zondag teruggaan naar het landgoed en daar zelf rond gaan lopen en onze ideeën verder uit te werken. Op maandag wil hij graag een huis in aanbouw van zijn hand laten zien en daarna gaan we naar het andere huis in Visone.

‘s Avonds weer inaar het restaurant van  Villa Scatti, maar Martijn was niet fit, dus even snel wat gegeten en naar bed met de televisie aan: Batman in het Italiaans!

Zondag, dag 4

Het ging alweer wat beter met Martijn dus na het ontbijt, dik aangekleed naar het landgoed. We hebben er uitgebreid rond gekeken, stukken land opgemeten, heuveltoppen beklommen etc. We kregen er wel weer energie van en werden steeds creatiever!

 

Opvallend was dat er een auto heel langzaam deels rond het landgoed reed en het leek dat men aan het kijken was hoe het eruit zag, of waren ze bang voor de weg ……………… Erg vreemd.

‘s Avond eerst naar de Lidl en wat lekkere dingen meegenomen en op onze kamer gepicknickt, dat heeft ook zijn charme!