Oktober 2017 – We gaan naar de Piëmonte!

on

Na ons korte bezoek aan de Piëmonte in augustus hebben we besloten om in oktober voor enkele dagen aldaar op huizenjacht te gaan. Onze vrienden Tinus en Anita Ruben leek het heerlijk om mee te gaan, zij hadden nog geen echte vakantie gehad.

Martijn is weer aan de slag gegaan met zijn zoektocht op internet en we zijn weer tot een respectabele lijst gekomen. Ik heb weer de contacten gelegd met de makelaars en het lukte om alle afspraken te maken.

Dus op donderdagmorgen zijn we op het vliegtuig naar Milaan gestapt en aldaar hebben we allebei een auto gehuurd. Zij wilden namelijk ook af en toe alleen op stap!

We verbleven in een B&B welke voldeed, maar daar had je ook alles mee gezegd. Gelukkig hadden we het samen erg gezellig. Ook nu hadden we weer onze formulieren klaar gemaakt en ’s avonds bespraken we onze formulieren even met hen. Het leuke hiervan was dat we daardoor sommige huizen nogmaals zijn gaan bekijken, maar nu met hen erbij.

Echter 1 huis bleek toch verkocht te zijn en een ander huis bleek, toen wij er langs kwamen, op een totaal onmogelijke plek te liggen. Er bleken ondertussen wel serieuze kandidaten tussen te zitten, kandidaten waar we nu nog over in gesprek zijn!

De Piëmonte als regio bleek heel erg mooi te zijn. Prachtige heuvels, vriendelijke bevolking en heerlijk eten. Ook de makelaars waren erg behulpzaam en vriendelijk. De huizen in de Piëmonte spraken Jmij iets meer aan dan Martijn. Die vond de huizen in de Marken mooier. Dus werd het besluit genomen om in November nog een keer naar de Marken te reizen.

In het volgende blog zal Martijn weer de huizen laten zien.

John